Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Liv ask med grepplist och Liv svartbetsad ek med push-funktion.
BÄNKSKIVA Jämtlandskalksten, 30 mm.
BLANDARE Round T 980 och Round T 984.
FLÄKT Fjäråskupan.
VITVAROR Electrolux.
GOLV Tarkett, Epoque svart ek.
VÄGGAR NCS S 7005-R80B.

Liv ask
Mer info om denna miljö

Liv ask

Här har vi satsat på den individuella mixen för att skapa en avslappnad och samtidigt utmanande miljö. Luckan Liv i ask med brunkärna bryter av mot de mörka nyanserna i golv, väggar och köksö på ett kreativt sätt. Den urbana ateljékänslan där kök möter vardagsrum förstärks av materialblandningen och av integrerad fläkt, kyl och frys. För dig som kräver att den personliga friheten och visionen får råda.

Boka digital konsultation

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Film

Se mer - Kök i skandinavisk stil

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Liv ask

 • ASK MED BRUNKÄRNA

  ASK

 • EK

  EK

 • BRUNBETSAD EK

  F86

 • SVARTBETSAD EK

  F85

 • VIT EK

  F120

 • VARMGRÅ EK

  F158

 • BETONGGRÅ EK

  F149

ASK MED BRUNKÄRNA

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

Liv luckval

Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en överfanerad 3 mm massiv träkant runt hela luckan. Vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas. Levereras i ask, ek och svart- eller brunbetsad ek. Kan fås med infällda handtag 31070 (ej vitrin). Liv finns också med grepplist i samma träslag som luckan. Grepplisten sitter i överkant på bänkskåpsluckor/fronter och i nederkant på överskåpsluckor. Högskåpsluckor med grepplist har grepplist utmed en långsida. Sidohängda luckor i höjder upp till och med 386 mm finns ej med grepplist. I dessa fall levereras en lucka utan grepplist. Vi rekommenderar att sätta push-öppning på dessa skåp. Skafferiskåp Swingout fungerar inte tillsammans med grepplist. Vitrinluckor finns ej med grepplist eller med infällt handtag 31070. Kan även fås i täckmålad ek i kulörerna F120 vit, F148 mörk turkos, F149 betonggrå, F151 vaniljvit, F158 varmgrå, F161 turkos och F168 antikvit mot kulörtillägg. 

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

Liv250x137 
Svanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg Ask och ek. (Ej svart/brunbetsad eller täckmålad ek)

Prisgrupp ask och ek 9,  svart-, brunbetsad ek 10, täckmålad ek pristillägg / Kantprofil / Grepplist
 

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Hitta rätt tillbehör till ditt kök. Se alla våra handtag, blandare, belysning, lådinredning och mycket mer.

Välj en arbetsyta som passar dig. Vi har bänkskivor i natursten, massivt trä, kompositsten, akrylsten och laminat.

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. Här har vi samlat tips och råd kring förberedelser, planering och mycket annat.