Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Ines ek och Stina betonggrå  F49 och varmgrå F58.
HANDTAG 31004 krom och 31131 krom. (UTGÅTT)
BÄNKSKIVA Kompositsten Santa Margherita T 5F9. (UTGÅTT)
BLANDARE Round T 984.
FLÄKT Thermex, Ronda 600.
VITVAROR Electrolux.
GOLV CC Höganäs, Keradur grå.
VÄGGAR Sandberg, Rakel ljusgrå.

Ines ek
Mer info om denna miljö

Ines ek

Det här är ett kök som är ombonat och välkomnande, samtidigt som vitrinskåp och kulör- och materialval skapar ett luftigt intryck. Luckan Ines i ek och Stina i svala grå toner ger köket en klassisk stil som känns lantlig på ett samtida sätt. Köket är kompakt och planerat för dig som vill ha gott om plats för förvaring, matlagning och trevliga middagar.

Boka digital konsultation

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer - Kök i klassisk stil

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Ines ek

  • EK

    EK

  • SVARTBETSAD EK

    SV. EK

EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

Ines luckval

Spegellucka i 19 mm massivt trä. Vitrinluckor med spröjs och klarglas eller gråtonat glas. Luckor i bredder upp till och med 196 mm, luckor i höjder upp till och med 220 mm och fronter i höjder upp till och med 230 mm levereras släta. Levereras i ek och svartbetsad ek. 

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerInes.jpg

Prisgrupp ek 9, svartbetsad ek 10 / Kantprofil
 

 

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Hitta rätt tillbehör till ditt kök. Se alla våra handtag, blandare, belysning, lådinredning och mycket mer.

Välj en arbetsyta som passar dig. Vi har bänkskivor i natursten, massivt trä, kompositsten, akrylsten och laminat.

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. Här har vi samlat tips och råd kring förberedelser, planering och mycket annat.