Vedums tvättstugenyheter är här!

FLER KULÖRER OCH MER FLEXIBILITET

Produkter i bild:
Alice
Datum:
Oktober 2021

Äntligen ett praktiskt arbetsrum att trivas i. Intresset för en genomtänkt och vackert inredd tvättstuga är stort. I nyheterna för 2022 har rummet fått extra mycket kärlek. Flera nya kulörer flyttar in i tvättstugan, och en helt ny miljö med luckan Alice presenteras. Dessutom blir de personliga valen fler.

 

570x855_Vedum-Alice-Varmgrå.jpg

Vedum presenterar en helt ny miljö för tvättstugan med en varmgrå variant av luckan Alice. Tvättmaskin och torktumlare är placerade i en ergonomisk arbetshöjd, och avställningsytorna är många.

570x855_Vedum-Alice-Varmgrå2.jpg

Här har smarta lösningar för klädvård kombinerats med en skrivbordsplats för hemarbete, läxläsning eller varför inte en symaskin. 

1170x780_Vedum-Alice-Varmgrå.jpg

 

Några fler nyheter till tvättstugan lanseras också. Bland annat så hittar fler av Vedums kulörer in i tvättstugan. Sandbeige, betonggrå, varmgrå och grå. Sortimentet uppdateras också med laminatbänkskivor i fem nya varianter och DUO-fronter för den som

längtar efter ett linjerat och stilrent uttryck. För att ytterligare möjliggöra för den som vill inreda sin personliga tvättstuga presenterar Vedum alternativ med lösa skåp, istället för paketlösningar.

 

570x855_Vedum-Alice-Varmgrå-3.jpg

Utdragbara tvättkorgar och trådbackar i olika höjder och storlekar ger både dold förvaring och smarta sorteringsmöjligheter.

570x855_Vedum-Alice-Varmgrå-.jpg

Att planera in dold förvaring gör tvättstugan praktisk, inbjudande och trevlig, både för tvätt och annat jobb. 

 – Vi tror på att hitta lösningar för att göra tvättstugan till ett flexibelt och användbart rum. Då måste det vara både trivsamt och genomtänkt. Givetvis vill vi göra det smidigt och enkelt att utföra vardagens sysslor, men det finns inget som säger att tvättstugan

måste vara trist och omysig bara för att den är praktisk. I den tvättstugemiljö som vi lanserar är det trevligt att vara, samtidigt som massor av kloka lösningar ryms på liten yta, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

570x855_Vedum-Alice-Varmgrå-2.jpg

 

Tvättstugefakta
Luckan Alice i kulören varmgrå.
Bänkskiva: Laminat 3029 Karusell, 30 mm.
Blandare: EVO 185 krom.
Handtag: 31202 Akleja cc 128 krom.