Vedums tvättstugenyheter är här

Produkter i bild:
Maja betonggrå
Datum:
Februari 2023

En ljus och inbjudande tvättstuga för hela familjen! I vår nya tvättstugemiljö för 2023 vill alla hjälpa till med tvätten. Här har vi kombinerat luckan Maja i betonggrå med vår nya laminatbänkskiva Ipanema vit och resultatet är modernt och stilrent i både funktion och uttryck.

Bland årets nyheter för hela hemmet finns denna ljusa och inbjudande tvättstuga med praktiska funktioner och stilrent utseende. Förvaringsmöjligheterna är många och det finns gott om plats att både sortera och vika tvätt. Sittbänken, som är gjord av lådmoduler med samma lucka, kulör, bänkskiva och knoppar som övrig inredning i tvättstugan, bidrar inte bara till extra förvaring och avställningsyta utan ger även hela rummet ett mer ombonat uttryck. Här blir det ett rent nöje att ta hand om tvätten!

1170x780-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-02.jpg

Luckan Maja i betonggrå ger tvättstugan ett modernt och stilrent uttryck.

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-01.jpg

Fokus på förvaring! Förvaring är viktig i hela hemmet, men kanske lite extra viktig i tvättstugan.

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-04.jpg

Våra skåp med fullutdragslådor passar lika bra i tvättstugan som i köket eller dressingroomet.

Kampanjplupp.pngHitta din drömtvättstuga i vår! Just nu får du 20% i rabatt på hela tvättstugesortimentet i vår Tvättfolder. Läs mer om vår tvättstugekampanj här.

1170x780-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-03.jpg

Vår nya svanenmärkta laminatbänkskiva Ipanema vit ger en känsla av sten och bryter av vackert mot luckorna i betonggrå.

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-03.jpg

Tips! Skapa en sittbänk av lådmoduler med samma kulör, lucka, bänkskiva och knopp som i övriga tvättstugan. Det är både praktiskt och fint.

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-06.jpg

 

Tvättstugan är viktig för att skapa ordning och reda hemma. De flesta av oss tillbringar många timmar med tvätt och klädvård varje vecka, men ändå har platsen där vi gör det hamnat lite i skymundan när vi inreder och planerar våra hem. Det vill vi ändra på! I all vår tvättstugeinredning ligger fokus på att skapa funktionella rum där det är trevligt att vistas, och där både de synliga och osynliga lösningarna gör inredningen till en praktisk vardagsdröm.

1170x780-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-01.jpg

En tvättstapel för tvättmaskin och torktumlare gör det enklare att hantera tvätten.

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-02.jpg

 

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-05.jpg

 

Kampanjplupp.pngDrömmer du om en ny tvättstuga i vår? Just nu får du 20% i rabatt på hela tvättstugesortimentet i vår Tvättfolder. Läs mer om vår tvättstugekampanj här.

1170x780-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-04.jpg

Sortera mera! Vårt källsorteringssystem Ängsö gör det enkelt att förvara tvättmedel, städartiklar och annat som behövs i tvättstugan.

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar - för alla åldrar och för alla rum!

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-07.jpg

 

Tvättstugefakta
Luckan Maja i kulören betonggrå NCS S 5502-Y
Handtag: 31129 Tistel Ø20 färg rostfri lättrat.
Bänkskiva: Laminat 3038 Ipanema vit, 30 mm.
Blandare: EVO 185 krom.

Se mer av Vedum i hela hemmet
Kök
Hall
Barnrum
Dressingroom
Badrum