Naturnära och nedtonat - Vedums köksnyheter är här!

SVENSKPRODUCERADE KÖK SOM STÅR TIDENS RAND

Produkter i bild:
Edit, Molly
Datum:
September 2021

Tre nya luckor, framdragen sockel i ny tappning och en naturnära kulör som vågar vara nedtonad. Det och mycket annat är några av våra köksnyheter för året. Att flera av våra nyheter även är Svanenmärkta är något vi är extra stolta över. 

1170x780_Vedum-Edit-Dimgrön-2.jpg

Den nya ramluckan Edit i nya kulören dimgrönt ger köket ett klassiskt uttryck med moderna inslag – ramluckans lite smalare ram, distinkta detaljer i svart, öppen förvaring i vitpigmenterad ek och lätt rundad köksö.

570x855_Vedum-Edit-Dimgrön-1.jpg

Framdragen sockel i allmogeprofil och kombilist upptill, en nyhet som ger köket Edit ett platsbyggt uttryck som håller för många generationer.

570x855_Vedum-Edit-Dimgrön.jpg

 

1170x780_Vedum-Edit-Dimgrön-1.jpg

Inför lanseringen av kök 2022 har vi tagit fram en ny kulör, dimgrön. Precis som i framtagandet av Vedums övriga kulörer, är det naturens färgskiftningar som inspirerat. Den dimgröna kulören är en nedtonad och naturnära upplevelse – som i samband med lanseringen återfinns på den nya luckan Edit. 

 

– Köket är hemmets hjärta, ett rum som speglar ens personlighet, stil och livssituation. Vi tror på klassiska lösningar i modern tappning. Luckorna som vi lanserar inför 2022 är tidlösa – vi vill skapa inredning som håller länge! I samma anda arbetar vi för att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av Svanenmärkt inredning, och vi  passar på att lansera fler miljömärkta luckor i samband med våra köksnyheter. Det är vi extra stolta över! Det är hållbart att göra kloka val från början, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

1170x780_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek.jpg

Allt fler vill omge sig med trä, en längtan efter det naturliga som vi möter upp med nyheten Molly. En slät lucka i stående fanér som ger hemmet ett varmt, naturnära och stilrent uttryck.

1800x950_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek-6.jpg

Molly i vitpigmenterad ek är en Svanenmärkt lucka.

– Vi vill inspirera till att inreda kök som håller för många generationer, men som också kan axla ett stort ansvar. Köket ska kunna stå värd för allt från släktkalas till digitala möten.

Det har vi tagit höjd för när vi planerat våra nya kök, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

 

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek-1.jpg

Köksö byggd i olika nivåer, med plats för allt från matlagning till läxläsning, pyssel och förstås mysiga måltider.

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek.jpg

Köksmiljön präglas av sällskapliga ytor och funktionella lösningar som gör köket till en trivsam arbetsplats för den som jobbar hemifrån.