Vedums köksnyheter är här!

En doft av lin och med hantverket varmt om hjärtat

Produkter i bild:
Moa, Alice vitrin
Datum:
September 2020

Med en kärlek till de små detaljerna, klassiska vitrinskåp och den platsbyggda känslan – nu kommer årets köksnyheter från svenska Vedum. Trenden med mjuka, naturliga kulörer och hantverkarkänsla håller i sig. Det märks till exempel i den nya kulören linnebeige, en blivande favorit som tillsammans med luckan Moa bildar en trendsäker allians.

1170x780_Vedum-Moa-Linnebeige5.jpg

Den nya släta luckan Moa präglas av skandinavisk designtradition och ger rummet ett avskalat lugn. Känslan förstärks av vår nya kulör linnebeige, som ger köket ett naturligt, stilrent och samtidigt varmt uttryck.

– Den varma, beigea tonen som präglar vår lansering är tidlös men på samma gång precis vad vi efterfrågar just nu. Ett självsäkert lugn och en enkelhet. Det som ser enkelt ut är inte alltid det, dock. Våra kök blir faktiskt allt mer personliga och vi vill att varje detalj är handplockad. Därför känns det såklart extra roligt att vi har detaljer för alla stilar bland våra nyheter, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

570x855_Vedum-Moa-Linnebeige2.jpg

Vår nya lösning för framdragen sockel skapar ett traditionellt och platsbyggt uttryck i köket.

570x855_Vedum-Moa-Linnebeige-.jpg

 

1170x780_Vedum-Moa-Linnebeige.jpg

Nya bänkskivan Moorland fog i kompositsten fångar upp de jordiga grundtonerna från det skiftande landskapet omkring oss med sina beige grundtoner och mörka virvlande vener. Se våra övriga arbetsytor här.​

570x855_Vedum-Moa-Linnebeige3.jpg

Vår indelning av hyllor och spröjs på våra vitrinluckor har uppdaterats för att bli ännu bättre. I denna miljö har vi valt att kombinera den släta luckan Moa med Alice vitrin.

570x855_Vedum-Moa-Linnebeige4.jpg

 

1170x780_Vedum-Moa-Linnebeige2.jpg

Vår lådinredning Sesam i trä är en av våra hållbara nyheter. Sesam kommer förutom bestickinsats, även som knivblock, redskapslåda och kryddtrappa. Lådinredningen Kanel och redskapslådan och instatsen Kapris är två av våra andra nyheter bland vår lådinredning.