Vedums köksnyhet Molly i vitpigmenterad ek!

ETT SVANENMÄRKT KÖK MED GENERÖSA YTOR

Produkter i bild:
Molly
Datum:
September 2021

Naturnära och nedtonat – det symboliserar våra köksnyheter för året. Vår nya lucka Molly i vitpigmenterad ek skapar en stark möbelkänsla och ett varmt uttryck. Köksmiljön präglas av sällskapliga ytor och funktionella lösningar som gör köket till en trivsam arbetsplats med plats för allt från matlagning till läxläsning, pyssel och förstås mysiga måltider. Med häll och disko vid fönstret får man maximal glädje av ljusinsläppet.  

1170x780_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek.jpg

Vår nya släta lucka Molly i stående fanér ger hemmet ett varmt, naturnära och samtidigt stilrent uttryck. Molly går att få i olika utföranden, som vitpigmenterad ek (på bild), valnöt, svartpigmenterad ek eller natur ek.

– Mångsidighet präglar våra kök idag, med väl tilltagna avställningsytor, smarta köksöar och flexibilitet. Inför lanseringen har vi till exempel skapat en spännande lösning med en köksö som är byggd i olika nivåer, med plats för allt från matlagning till läxläsning, pyssel och förstås mysiga måltider. Vi vill inspirera till att inreda

kök som håller för många generationer, men som också kan axla ett stort ansvar. Köket ska kunna stå värd för allt från släktkalas till digitala möten. Det har vi tagit höjd för när vi planerat våra nya kök, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

 

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek.jpg

Köksmiljön präglas av sällskapliga ytor och funktionella lösningar som gör köket till en trivsam arbetsplats för den som jobbar hemifrån.

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek-1.jpg

Vår lucka Molly i vitpigmenterad ek är Svanenmärkt, detsamma gäller laminatskivan Marfil Cream. Vi vill erbjuda våra kunder ett brett sortiment av Svanenmärkt inredning. 

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek-2.jpg

En öppen hylla i köket är ett smart och vackert inslag i köket. Det passar till exempel perfekt för favoritglasen, kaffekoppen eller fina karaffer. Hyllan kan även fungera som en vacker installation med tjusiga stilleben, samtidigt som den innebär praktisk och lättillgänglig förvaring. 

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek-4.jpg

Vår nya dimbara, linjära belysning som ger ett jämnt ljus och fungerar både som arbetsbelysning och stämningsljus. Samtliga nyheter finns att uppleva i våra sex utställningar fr.o.m 15 september.

570x855_Vedum-Molly-Vitpigmenterad-ek-3.jpg