Välkomnande och praktisk hall

Produkter i bild:
Molly valnöt, Edit dimgrön
Datum:
Februari 2023

I denna välkomnande hall behöver man inte trängas. De rymliga garderoberna som ramar in entrén ger ett platsbyggt uttryck med de framdragna socklarna och den dimgröna kulören som kommer igen på väggarna. Den lugna och harmoniska känslan i rummet förstärks ytterligare av den runda spegeln och det halvhöga förvaringsskåpet i valnöt. Välkommen in!

Kom hem till ordning och reda! I vår nya hall finns det gott om plats för hela familjen att hänga av sig efter dagen. I de två dimgröna garderoberna ryms praktiska skohyllor som även de minsta når, utdragbara lådor för mössor, vantar och halsdukar och klädstänger för jackorna. Det halvhöga förvaringsskåpet i valnöt är perfekt för nycklar, väskor och annat som man vill lägga av sig när man kommer innanför dörren. Här har vi sett till att förvaringen gör vardagen lite enklare och trevligare helt enkelt.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Hall-01.jpg

De rymliga garderoberna i dimgrönt, med framdragna socklar, ger ett platsbyggt uttryck och rymmer massor av klok förvaring.

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-02.jpg

Kom hem till ordning och reda! Praktisk inredning för hela familjen direkt i hallen gör vardagen lite enklare – och trevligare.

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-03.jpg

Anpassa garderoberna efter ditt behov, och låt var sak få sin plats.

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-04.jpg

 

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-07.jpg

 

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Hall-02.jpg

I hallen har väggarna målats i samma dimgröna kulör som garderoberna vilket skapar ett lugn. När material, design och kulörer kommer igen i hemmets alla rum välkomnas man av en harmonisk känsla direkt när man kliver innanför dörren.

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-05.jpg

Det halvhöga förvaringsskåpet med vår lucka Molly i valnöt och nya svanenmärkta bänkskivan Ipanema vit bidrar med värme till rummet.

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-06.jpg

Vår runda spegel Mjörn ger hallen rymd och är perfekt för dig som vill ta en sista koll innan det är dags att lämna hemmet.

 

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Hall-03.jpg

Hallen ligger i direkt anslutning till både köket och barnrummet. Nedan hittar du alla rum i vårt Vedumhem.

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar - för alla åldrar och för alla rum!

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-01.jpg

 

Hallfakta
Lucka: Edit dimgrön NCS S 4005-G80Y
Handtag: 31036 Akleja cc 128 läder brun/krom
Halvhögt förvaringsskåp: Lucka Molly i valnöt med laminatbänkskiva Ipanema vit, 30 mm

Se mer av Vedum i hela hemmet
Kök
Barnrum
Tvättstuga
Dressingroom
Badrum