En garderob för dig. Och ditt liv.

Alla borde ha en egen skräddarsydd garderob

Produkter i bild:
Utvalda garderober från Vedum
Datum:
April 2015

Alla liv ser olika ut. Det borde alla garderober också göra. Kanske har du ett jobb eller en hobby som gör att dina kläder behöver specialbehandling. Kanske har du tjugo par skor, massor av slipsar eller en imponerande t-shirtsamling som du gärna vill färgkoordinera. Eller så längtar du bara efter lite ordning och reda. Praktisk förvaring som också är snygg. Vi på Vedum har valt ut våra favoritgarderober. De kan du kombinera och inreda som du vill. Så att du säkert hittar en garderob som passar dig och ditt liv. 

engarderobfördigochdittliv1180x683_2.gif

Med Vedums luckor blir din garderob personlig även på utsidan.

Många människor har ett jobb eller en hobby som kräver lite extra av deras kläder. Vissa har tjugo par skor, massor av slipsar eller en imponerande t-shirtsamling som de gärna vill färgkoordinera. Eller åtminstone ge en egen plats i garderoben.

   – Vi vill ta fasta på att alla människor är olika, men att alla längtar efter lite mer ordning och reda i sina garderober. Praktisk och personligt anpassad förvaring som också är snygg, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Därför har Vedum nu utvecklat möjligheterna att skräddarsy sin egen garderob på webben och köpa den direkt i Vedums webbshop. Inspirationsverktyget som tidigare funnits för kök och bad har nu också anpassats för förvaring. Utifrån ett antal grundmodeller kan besökarna på webben testa sig fram till en lösning som passar just dem. 

      – Den här möjligheten är mycket populär på kök och bad och därför är det naturligt för oss att erbjuda den på hela vårt sortiment. Det är ett sätt att möta ökad individualisering och ökade krav på transparens vad gäller sortiment och pris, säger Marianne Färlin. 

Naturligtvis går det också utmärkt att komplettera sin befintliga förvaring i efterhand i webbshopen.

engarderobfördigochdittliv570x850.jpg

I vårt inspirationsverktyg kan du snabbt och enkelt beställa en garderob du tycker om.

I fokus 
Alla möjligheter. Hängande och liggande. Hyllplan och trådbackar. Arbetskläder, fritidskläder och sängkläder. Vedums garderober finns i massor av varianter och utföranden.   
 
Tips 
Skräddarsy. Utgå från dig själv och dina förvaringsbehov när du väljer garderobslösning. En infälld strykbräda tar liten plats i garderoben och går enkelt att gömma undan när du strukit klart. 
 
Inspirationsverktyget hittar du här. Testa dig fram och hitta din favorit!
Engarderobfördigochdittliv1170x780_3.jpg