Årets badrumsnyheter är här!

Nya personliga kompositioner

Datum:
Februari 2021

Nu lanserar vi Soprano – en helt ny serie för det stilrena, skandinaviska badrummet. Serien är designad, utvecklad och tillverkad i Vedum och präglas av designsäkerhet,  solida material och stor valfrihet. Dessutom uppdateras den prisbelönta badrumsserien Mezzo och flera handplockade detaljer i olika stilar introduceras i sortimentet för att öppna upp än mer för det personliga valet. 

1170x780_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo.jpg

Vår nya, tidlösa kulör linnebeige kompletterar våra naturnära uttryck och är stilren och avskalad, samtidigt som den utstrålar värme. 

Årets badrumsnyheter fokuserar på personliga kompositioner och präglas av vår längtan att inreda långsiktigt.
– Det moderna badrummet inreds för att hålla länge – allt fler eftersöker god kvalitet, men också en tidlös design. Därför är det kloka och smakfulla i fokus hos oss på Vedum, säger Jenny Andersson, designansvarig.

570x855_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo.jpg

En blivande favorit! Vår spegel Grann lanseras i ett kvadratiskt utförande med mjuka, rundade hörn. 

570x855_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo2.jpg

Vår blandare Mood finns nu även i mattsvart och utökas med en ny höjd som passar Sopranos ovanpåliggande tvättställ. 

1170x780_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo2.jpg

Soprano utmärks av det formstarka ovanpåliggande tvättstället, och finns i fyra olika bredder från 510–1210 mm.

570x855_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo3.jpg

För att ytterligare öppna upp för det personliga valet kommer flera nya handtag och knoppar i olika stilar. Här syns handtag Iris L350 rostfri.  

570x855_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo4.jpg

Knopp Flox Ø25 svart. 

1170x780_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo3.jpg

I år lanserar vi även det nya lådsystemet Scala till Soprano och Mezzo. Scala ackompanjeras av två nya lådinredningar – Kapris i antracitgrå plåt och Mynta med spårlister i sntracitgrått och glasavdelare. På bilden syns Kapris. 

Bland årets nyheter återfinns även vår prisbelönta serie Mezzo som får en nystart 2021. Mezzo lanseras nu med en inramning som förstärker det stilrena uttrycket och ger en mer distinkt möbelkänsla. Både Soprano och Mezzo möter vårens tydliga trender i badrummet:
– Vi fortsätter att landa mjukt även 2021, och väljer gärna naturnära kulörer och taktila material i badrummet. Vi är hemma mycket, och vår längtan efter det naturliga syns på många sätt. Vi inreder gärna våra badrum med växter, trä och sten. Vi vill inte stressa, vi vill skapa lugna och trivsamma miljöer. Samtidigt letar vi också efter kontraster! Svarta detaljer, smart belysning och oväntad förvaring vidgar vyerna i våra badrum, trendspanar Jenny Andersson. 

570x855_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo5.jpg

Mezzo med inramning heter Mezzo Frame. Inramningen förstärker seriens stilrena uttryck. 

570x855_Badrumsnyheter_Vedum_Soprano_Mezzo6.jpg