Vedum vardag

Hemma hos Villa Sjövik

”Vi ville ha ett klassiskt och stilrent kök. Ett vitt kök där inredningsdetaljerna och väggarna skulle få ge färg och liv till det i övrigt sobra köket. Vi valde ett kök från Vedum då de står för det vi tycker är viktigt – kvalitet och hållbarhet. Ett kök är en stor investering och ingenting man byter i tid och otid”, säger Carin Norberg. Efter 12 år har familjen Norberg fortfarande inte tröttnat på sitt kök.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos familjen Ågren

”När vi gick in på Vedums utställning i Göteborg möttes vi av vårt blivande kök direkt innanför dörrarna. Det var det som avgjorde! Därefter valde vi kommoder i brunbetsad ask i serien Zone till båda badrummen, som går perfekt ihop med valen i köket och övriga hemmet. Vi så nöjda och det tycks ha influerat vår son som även han kollar på Veduminredning för sitt nya hus.”

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Hanna Falk

I ett 1970-talshus i Ulricehamn bor elitskidåkaren Hanna Falk tillsammans med sin sambo Hannes Olaison. När de skulle renovera köket i våras föll valet på Vedum – resultatet blev ett helt fantastiskt skogsgrönt kök.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Cecilia Blankens

Förra året flyttade modeentreprenören Cecilia Blankens med sin familj från Los Angeles till en villa i Enebyberg i Stockholm. Just nu är de mitt uppe i en husrenovering, och vi på Vedum fick hjälpa till med att rita upp garderoberna i sovrummet. ”Jag älskar resultatet! Det är praktiskt, snyggt och ordning och reda, vilket en halvslarver som jag uppskattar helt gränslöst mycket att få hjälp att skapa!”, säger Cecilia.

Läs mer...

Vedum vardag

Maja renoverar sitt badrum

I en 1920-talsvilla i västra Göteborg bor Maja Furenberg Ring, grundare och delägare av Studio In. Tillsammans med sin tvillingsyster Atta Ring inreder de vackra rum att trivas i, och inspireras av. Snart är det dags för Maja att renovera sitt eget badrum och inför det har hon varit hos oss på Vedum och spanat in våra olika badrumsserier. Hon har förälskat sig i vår nya badrumsserie Anno och ville ta reda på lite mer om den.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos familjen Boart

”Köket är huset hjärta. Här samlas man för måltider, pratar om hur dagen varit, gör läxor, hänger när man lagar mat och har gäster. Köket var det viktigaste av hela husbygget och låg långt upp på priolistan! Vi trodde från början att det skulle bli ett vitt klassiskt kök med marmor, men det slutade i något helt annat och det är vi så glada över!”

Läs mer...

Vedum vardag

Livet på 30 kvadratmeter

Har du en kompakt lägenhet eller ett sommarhus på 30 kvadratmeter där du vill få in så mycket funktion och trivsel som möjligt?

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Alice Johansson

”För oss är köket bland det viktigaste i hela huset, vi ville att köket skulle få ha en central och självklar plats, men också att det skulle smälta ihop med huset och bli en del av inredningen. Jag trodde aldrig att jag skulle välja ett brunt kök, men då jag för första gången såg Liv-luckan från Vedum, var valet enkelt. Det skulle bli ett brunbetsat kök. Valet av färg gjorde hela intrycket av köket mjukare, ett svart (som vi hade tänkt från början) hade blivit för hårt till vårt hårda betonggolv.”

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Linda Hansson

”Ni har inspirerat mig en längre tid med att byta kök, Vedums design är enkel och snygg. Kulören är jag så himla nöjd över. Vi valde betonggrå och den blev dessutom mycket bättre än jag trodde. Den slår över lite åt det gröna hemma hos oss och det älskar jag!”

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Karin Dahlin Gunterberg

”Att köpa ett kök från Vedum var ett naturligt val för oss! Självklart för deras fina design men också för närheten till det lokala företaget som gav oss möjlighet att vara involverade i hela processen. Vedum Kök lyckades med att på få kvadratmeter skapa ett rymligt kök med smarta funktioner & fina detaljer! Vi är mycket nöjda med resultatet.”

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Jesper Ståhl

”När jag visualiserar Småland ser jag den dova gröna skogen i starkt motljus, med ett dis över en stilla insjö. Starka kontraster med ljusa bleka toner tillsammans med svärta, taktil sten i levande grå nyanser. Blonda träd, porlande blankt vatten och doften av en tidig morgon. Ett sådant kök ville jag ha.”

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos familjen Enhörning

Caroline och Joel Enhörning trivdes egentligen alldeles utmärkt med sitt boende. Men så blev huset de gått och sneglat på ett tag till salu.

Läs mer...