Inred med spegeln Grann

Ge rummet rymd och pondus

Datum:
Augusti 2021

En liten detalj kan förändra känslan i ett helt rum. Vår spegel Grann är ett sådant exempel. Grann är speciellt anpassad för det stilrena badrummet, men platsar i hemmets alla rum. Med sina rundade hörn och diskreta former blir Grann en lättplacerad inredningsdetalj som ger rummet både rymd och pondus.

På Vedum skapar vi inredning för kök, badrum, tvättstuga och förvaring. De senaste åren har vi också satsat på detaljer som höjer helheten, så som den populära Dalalampan, en mängd fina knoppar och smart väggförvaring. Och nu, spegeln Grann:
– Spegeln har alltmer kommit att bli rummets mittpunkt, särskilt när vi inreder våra badrum. Det som tidigare var en detalj som förbisågs är nu det som planeringen ibland till och med kretsar kring. Vi märker att våra kunder efterfrågar variation och valfrihet när det kommer till speglar. Grann är en inredningsdetalj som ger en välkomnande rymd i alla rum, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

1170x780_Vedum-Spegel-Grann.jpg

Spegeln har alltmer kommit att bli rummets mittpunkt, särskilt när vi inreder våra badrum. I denna miljö har vi valt att kombinera Anno 1300 med den runda Grann med 800 mm i diameter. Här syns också våra populära lampor Dala vägg och Dala tak

Grann finns som rund, oval och rektangulär, och gemensamt för alla former är de stilrena, rundade hörnen. Valfriheten gör Grann både lättplacerad och flexibel. Grann har en indragen distansram i aluminium och dold upphängning – vilket ger känslan av att den svävar på väggen. Vi har också lagt extra fokus på funktion i designprocessen. Bakom Grann finns plats för eldragning med förberedd ingång från ovankant.

570x855_Vedum-Spegel-Grann6.jpg

Grann finns i flera olika utföranden, som denna rektangulära variant i bredden 600 mm. 

570x855_Vedum-Spegel-Grann5.jpg

Grann har en indragen distansram i aluminium och dold upphängning – vilket ger känslan av att den svävar på väggen.

1170x780_Vedum-Spegel-Grann2.jpg

Ett av de senaste tillskotten i Grann-familjen är denna kvadratiska spegel med rundade hörn. Här tillsammans med vår badrumsserie Soprano i bredden 910 mm. 

570x855_Vedum-Spegel-Grann2.jpg

Till en bredare kommod passar det perfekt med två mindre speglar bredvid varandra. Här syns vår ovala Grann i bredden 500 tillsammans med vår badrumsserie Flow i bredden 1500 mm. 

570x855_Vedum-Spegel-Grann4.jpg

Bakom Grann finns plats för eldragning med förberedd ingång från ovankant, vilket gör det enkelt och snyggt att kombinera spegeln med en belysning. Här med belysning Skyarp 55 krom

Spegeln Grann säljs via någon av våra återförsäljare runtom i landet, samt i våra egna utställningar i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Vedum.