Vedum tipsar

Trendspaning 2021 - avsnitt 2

Vilka egenskaper letar vi efter i badrummet under 2021, vilka kulörer trendar och vilka tekniktrender spås för framtidens badrum? Det och mycket mer pratar Stefan "Trendstefan" Nilsson om i årets andra trendspaning som spelats in i vår utställning i Bromma.

Läs mer...

Vedum tipsar

Här är badrumstrenderna 2021!

Hur ser badrumstrenderna ut under året? I fokus står ett möblerat rum för egentid, avkoppling och reflektion – med praktisk förvaring och naturliga material. Bland våra badrumsnyheter för 2021 syns en tydlig röd tråd, där det ombonade och möblerade tar plats.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så tar du sticklingar

Hur tar du sticklingar? Floristen Linda Hansson @arstidensbasta har gett oss sina bästa tips för hur man lyckas.

Läs mer...

Vedum tipsar

Trendspaning 2021 - avsnitt 1

Vilka kulörer kommer vi att se under 2021, vilken baljväxt kommer att vara på allas läppar och hur kommer vi att använda våra kök? Det och mycket mer pratar Stefan "Trendstefan" Nilsson om i årets första trendspaning.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så ser trenderna ut 2021

Vi fortsätter att stanna hemma även 2021 – och vi behöver hem att må bra i. När vår designansvarig, Jenny Andersson, trendspanat inför det kommande året ser vi att det hälsosamma, funktionella och praktiska hemmet står i centrum. Vi har samlat tre tips för det trivsamma hemmet – allt från klok förvaring till lättstädade material.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så binder du en bukett

Hur binder du en bukett? Floristen Linda Hansson @arstidensbasta har gett oss sina bästa tips för hur man lyckas.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så inreder du ditt kök i sommar

Vad ska man tänka på när man inreder sitt kök? Stylisten och inredaren Åsa Gramén @killingyourdarlings som har jobbat med att skapa vackra miljöer i åtta år ger sina bästa tips för hur man ska inreda sitt kök i sommar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Skapa din egen köksö

En köksö går att variera på alla möjliga sätt. Den kan ersätta den vanliga matplatsen i köket och vara en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den kan också vara en extra arbets- och avställningsyta – eller kompletteras med spishäll och disklåda. Kort sagt – ingen köksö behöver vara den andra lik.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så planerar du ditt badrum

Vad ska du tänka på när du planerar och inreder ditt badrum? Sedan 2012 har tvillingsystrarna Maja Furenberg Ring och Atta Ring hjälpt andra att inreda och styla sina hem och skapat rum att må bra i, och inspireras av. Här ger de sina bästa tips för att lyckas.

Läs mer...

Vedum tipsar

Trendspaning: Så ser 20-talets badrum ut

En längtan efter naturen, och en önskan om ett ombonat badrum, så kan man sammanfatta 20-talets trender. Vedums designansvarig, Jenny Andersson, trendspanar här om framtidens badrum och ger smarta tips för dig som planerar att göra om badrummet, i det nya decenniets anda.

Läs mer...

Vedum tipsar

Rätt ljus i kök och badrum

Trivs du inte i ditt kök eller badrum? Belysningen kan vara skillnaden mellan en trevlig och en trist miljö och bidrar ofta till att man inte trivs, fast man inte vet om det. Som tur är gör små justeringar stor skillnad. Vi har samlat några tips på saker som du kan tänka på när du ljussätter ditt hem.

Läs mer...

Vedum tipsar

Tips på hur du gör om ditt kök utan att behöva byta ut det

Går du och drömmer om att göra om ditt kök? Köket är ett av de rum vi använder mest, och där praktiska och inspirerande lösningar verkligen kan underlätta vardagen. Här är sex tips till dig som vill göra om ditt kök, utan att byta ut det. Allt från smart och sittvänlig förvaring, till rätt belysning. Tipsen kommer från Vedum Kök & Bads designansvarig, Jenny Andersson.

Läs mer...

Vedum tipsar

Smarta förvaringstips!

Riktigt smart förvaring tänker du aldrig på, den bara fungerar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Oavsett vem du är. Så har vi en förvaringslösning för dig.

Det är de små detaljerna som gör skillnad, som smarta och snygga förvaringslösningar till exempel.
Oavsett vem du är har vi på Vedum förvaringslösningar som passar dig och ditt hem.
Här visar vi några av våra favoriter, hela utbudet hittar du i vår webbshop.

Läs mer...

Vedum tipsar

Förvaringslösningar

Vedums skåp kan förstås användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. Det finns alltid något som passar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så blir tvätten ett rent nöje

Allt fler av oss vill ha ett praktiskt och trivsamt rum hemma där vi kan tvätta och ta hand om våra kläder.
– Det hänger ihop med att många människor tröttnat på slit och släng-mentaliteten, säger Per Wennberg på Sköna Hem.

Läs mer...

Vedum tipsar

Funktioner i köket

Det är kanske inte så konstigt att kocken Carl Almgren vill slå ett slag för funktionerna i köket. Det kommer sig naturligt av hans yrkesval. Men det är en förenkling Carl Almgren inte riktigt vill köpa.
”Det spelar faktiskt ingen roll om du är professionell kock eller nybörjare i ditt kök hemma. Resultatet påverkas alltid av hur köket ser ut och är planerat”, säger han.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför smakar maten så bra i ett kök från Vedum?

Därför att vi vet hur viktiga funktionerna är, både när det gäller planlösning och utrustning. Tillsammans med kocken Carl Almgren har vi tagit fram idéer till ett kök som inbjuder till matlagning.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför känns ett kök från Vedum så personligt?

Därför att det ger dig utrymme för din smak, din stil och ditt sätt att leva. Tillsammans med stylisten Sofie Lawett har vi tagit fram idéer till ett vitt kök med många personliga detaljer.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför är det så lätt att trivas i ett kök från Vedum?

Därför att du alltid kan välja de färger och de material som du gillar. Tillsammans med inredningsarkitekten Maria Öhrnell har vi tagit fram idéer till ett kök i gula nyanser.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför vill du leva länge med ett kök från Vedum?

Därför att alla detaljer är så väl genomtänkta. Tillsammans med designern Jesper Ståhl har vi tagit fram idéer till ett kök där materialval och design står i centrum.

Läs mer...