Vedum berättar

Från Vedum hela vägen hem till dig

Vill du veta hur det går till när du köper inredning från oss på Vedum? Nu har vi gjort en film där vi förklarar hela processen - från inspiration och en första kontakt med oss, till produktion och leverans. Att hela kedjan utgår från Vedum, där allt började för 100 år sedan, är vi såklart extra stolta över!

Läs mer...

Vedum berättar

100 gånger tack!

Tack alla ni som förgyllde våra jubileumsdagar – både ni som kom och firade med oss på plats här i Vedum och ni som gratulerat oss på andra sätt!

Läs mer...

Vedum berättar

Bröder och kompanjoner

De är bröder. Och kompanjoner. Tycker att deras gemensamma grundvärderingar är en styrka, samtidigt som de drar nytta av att de är olika. I år är det 10 år sedan de tog över familjeföretaget Vedum. Vi passade på att ta med Magnus Efraimsson hem till brodern Niklas för att prata företag, familj och framtid.

Läs mer...

Vedum berättar

Vedum 95 år

Det började som ett slags diversehandel inom snickeri för folket i byn. I dag är Vedum Kök & Bad Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag med en tydlig designprofil. För att förstå lite mer om hur förvandlingen gick till tog vi en tur i Vedum med förre ägaren och vd:n Lars Efraimsson.

Läs mer...

Vedum berättar

Vedum bygger för framtiden

Större och bättre ytor för produktion. Och effektivare lagerhållning och utlastning. Det är de viktigaste fördelarna med den 11 000 kvadratmeter stora utbyggnaden som Vedum just nu gör.

Läs mer...

Vedum berättar

Historien bakom kvarnen

Kvarnen har sedan 1989 blivit en symbol för Vedum Kök och Bad. Vi fick då en unik och representativ anläggning där vi kunde visa våra kök och bad, ta emot kunder och ha representation och konferenser.

Läs mer...