Känn på Vedum

Produkter i bild:
Anno 1300
Datum:
Februari 2020

Vi delar kärleken till hantverket med den fantastiska keramikern Camilla Pahlstad som driver Milla Keramik. Därför bjöd vi in henne till vårt Vedumbadrum inrett med vår nya, tidlösa badrumsserie Anno. Camilla agerade inte bara modell, utan skapade även ett kit bestående av en tandborstmugg och ett tvålfat, unikt framtaget för Anno och Vedum. Resultatet blev helt fantastiskt!

570x855_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad5.jpg

 

570x855_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad.jpg

 

Till vardags drejar Camilla Pahlstad fantastiska bruksföremål i sin verkstad i Örebro. Vi bjöd in henne till Vedum, där hon fick göra det hon gör allra bäst i en miljö inredd med sådant som vi på Vedum gör allra bäst – vacker, funktionell och hållbar design för hela hemmet.
– Jag fick i höstas frågan om jag ville ta fram ett tvålfat och en tandborstmugg till deras nya serie Anno. Det ena gav det andra och helt plötsligt befann jag mig i den underbaraste keramikverkstad man kan tänka sig. Hos Vedum! Ingen riktig verkstad dock. Men eftersom den nya serien Anno kan användas både i badrum och andra rum i hemmet så passade den även till keramikverkstaden. Jag jobbade på och de filmade. Önskar bara att min egen verkstad var så här fin! Gedigna material och små fiffiga lösningar, säger Camilla. 

1170x780_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad2.jpg

Förvaringsmöbeln i vår nya badrumsserie Anno passar lika bra i badrummet, som i köket eller keramikverkstaden. 

570x855_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad4.jpg

Camilla tog med sig sin drejskiva till oss i Vedum och skapade unika föremål. I det småskaliga hantverket blir ingen mugg den andra lik.

570x855_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad2.jpg

 

1170x780_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad.jpg

Vi bad Camilla ta fram ett kit för vår nya badrumsserie Anno, bestående av ett tvålfat och en tandborstmugg - och resultatet blev fantatsiskt. 

570x855_Kann-pa-vedum-camilla-pahlstad3.jpg

 

Mer om Camilla Pahlstad
Camilla Pahlstad är keramiker och i sin verkstad i Örebro drejar hon fantastiska bruksföremål i keramik till privatpersoner och restauranger. 

Badrumsfakta
Anno 1300 i kulören sandbeige
Tvättställsskiva: Snowy Ibiza
Handtag: 5900870 svart lättrat
Spegel: Grann
Belysning: Dala Vägg