Hemma hos Robin och Josefin

Foto: Robin Andersson

Produkter i bild:
Kök Moa i F79 sandbeige
Datum:
Augusti 2022

I en nybyggd villa på Hönö, en ö i Göteborgs norra skärgård bor influencern Robin Mos Andersson tillsammans med sin sambo Josefin och deras lilla dotter Inez. Under 2021-22 har de byggt sitt drömhus där det fantastiska Vedum-köket i sandbeige har en central plats i huset. Husbygget har man kunnat följa på Robin och Josefins instagramkonto @ersdalsvillan. Tidlöst, stilrent och luftigt har varit ledorden för huset som familjen flyttade in i under våren 2022. Följ med hem till familjens drömmiga skärgårdshus.

En sandbeige köksdröm kan man kalla Robin och hans sambos kök i deras hus på Hönö.

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Robin-Mos-1.jpg

Ledorden för bygget har varit tidlöst, stilrent och luftigt – något som verkligen passar in, inte minst i köket.

Det är mycket att tänka på när man ska påbörja sin köksresa och planera sitt drömkök. Ett tips som Robin och Josefin vill skicka med är att fundera på vilka funktioner som är viktiga och hur köket ska användas. För dem var det exempelvis viktigt att ha spishällen placerad i köksön för att kunna umgås med familj och vänner samtidigt som de lagar mat. På så sätt blev det en härlig social och öppen yta att samlas runt.

 

570x855-Vedum-Hemma-hos-Robin-Mos-1.jpg

Köket går i jordnära toner. Något som familjen är extra nöjda över är att de vågade välja en mörkare beige än vad de först tänkt.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Robin-Mos-2.jpg

 

 

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Robin-Mos-2.jpg

Familjen ville ha ett luftigt kök och valde därför bort väggskåp.

– Vi är otroliga glada att vi valde Vedum. Vi har fått mycket hjälp av Lisa i utställningen i Göteborg som hjälpt oss med att rita upp vårt drömkök. Vedum är ett tryggt företag med proffshjälp längs hela vägen, säger Robin. Under våren 2022 var det äntligen dags för Robin och hans lilla familj att flytta in i deras nybyggda villa. Fantastiskt hus och kök om ni frågar oss!

 

 

570x855-Vedum-Hemma-hos-Robin-Mos-3.jpg

 

Vi som bor här
Robin och Josefin tillsammans med deras dotter Inez.

Köksfakta
Lucka: Moa i kulören F79 sandbeige.
Handtag: Svart handtag Iris 31228 och Konvalj 31010.
Bänkskiva och stänkskydd: Snowy Ibiza.