Hemma hos Kälströms Inredningar

Produkter i bild:
Kök Moa i F88 linnebeige och F79 sandbeige
Datum:
Juli 2022

I den fantastiska inredningsbutiken ”Kälströms inredningar” har Katarina Kälström skapat sin dröm. Det som en gång startade som en färgbutik på 60-talet av Katarinas svärfar är idag en maffig inredningsbutik för hela hemmet. Sedan slutet av 2021 är butiken till- och ombyggd och idag säljer man inredning från välkända varumärken. Utöver inredning finns det möjlighet att stanna till och fika eller äta lunch i deras fantastiska café eller konferera i deras fina konferenslokal.

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-1.jpg

Här har Katarina valt att kombinera bänkskåp för att servera kaffe och te samt väggskåp utan luckor för att enkelt visa upp produkter till försäljning i butiken.

I den tillbyggda lokalen som är ritad som en lada har man placerat den nya cafédelen och det är här vi hittar ett fantastiskt Vedumkök som smälter in som en del av inredningen. Köket har verkligen fått en central punkt i huset och härifrån serverar Katarina och hennes medarbetare Johanna och Anne-Kristin fantastiska bakverk och lunchalternativ. Johanna som är konditor började på Kälströms i början av året och det är värt en tur förbi Kälströms bara för att smaka på hennes fantastiska bakverk.
   – Vi är så nöjda med vår tillbyggnad och vår nya inredning från Vedum. Vi valde Vedum för att vi tycker det är fantastiskt fina produkter. Utöver köket har vi fått till skåp där vi kan sälja delar av vår inredning samt en köksö där vi kan visa upp vårt goda sortiment. Att alla snickerier i köket tillverkas bara ett stenkast från vår butik känns extra bra i hjärtat.

 

 

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-2.jpg

Köksön placerades i centrum av butiken och fylls dagligen med godbitar i alla dess former.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-1.jpg

Bakom köksön syns ett fint vitrinskåp som andas den lantliga känslan.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-2.jpg

 

   – Tillsammans med Vedums köksrådgivare ritade vi upp köket helt efter våra behov. Vi valde två olika kulörer, linnebeige på den bakre delen av köket och sandbeige på köksön. Och Marfil Cream som bänkskiva. Det blev jättefint ihop med de svarta handtagen. Vi tycker samarbetet med Vedum fungerade väldigt bra. De är lyhörda och kommer samtidigt med massa bra råd – det blev det bästa av två världar!

 

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-3.jpg

Bänkskivan Marfil Cream och handtag Tistel i svart.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-3.jpg

Precis intill cafédelen syns inredningprylar i mängder.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-4.jpg

 

 

570x855-Vedum-Hemma-hos-Kalstroms-5.jpg

 

Vi som jobbar här
Anne-Kristin, butiksbiträde, Katarina, ägare och Johanna, konditor.

Köksfakta
Lucka: Moa i kulören F88 linnebeige och F79 sandbeige.
Handtag: Svart Tistel 31044 och knopp Tistel 31127.
Bänkskiva: Laminat Marfil Cream.

 

Vi rekommenderar verkligen ett besök till Kälströms
Inredningar för inspiration och god fika. För mer
information om öppettider mm följ @kalstromsinredning
på Instagram.