Hemma hos Jana Heinrici

Foto: Jana Heinrici

Produkter i bild:
Förvaring Maja i F88 linnebeige
Datum:
Juni 2022

Arijana ”Jana” Heinrici inspirerar dagligen sina 124 000 följare på instagram med fantastiska inlägg från hennes kreativa liv. Under våren uppgraderade hon ett garderobsutrymme i sin lägenhet i Uppsala. Valet föll på Vedum. Följ med och se förvandlingen från ett ganska så tråkigt utrymme till ett praktiskt och snyggt förvaringsutrymme.

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_1.jpg

Hur utrymmet såg ut före renovering och hur utrymmet ser ut med ny Vedum-inredning.

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_2.jpg

 

Jana bor tillsammans med hennes man och deras 16-åriga dotter i lägenheten i Uppsala. De har tidigare bott i hus och det var därför extra viktigt med praktiska förvaringslösningar när de inte längre har lika mycket yta som i huset.

– Vi är supernöjda med vår nya förvaringslösning från Vedum. Det blev bättre än vad vi tänkt oss. Vi valde inredningen utifrån att det skulle vara så praktiskt som möjligt. Till exempel valde vi att ha lådor längst ner – det blir en skön plats att ha lådor på samt att det gör hela garderoben lite kaxigare. Vi har även avdelare i lådorna som finns i garderoben, säger Jana.

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_3.jpg

Praktiskt och snyggt – det var ledorden när Jana och hennes man gjorde om utrymmet för förvaring hemma i sin lägenhet.

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_4.jpg

 

 

Utrymmet användes inte alls till fullo tidigare. Nu njuter jag av att gå in i det här rummet. Vid planering – utgå då alltid från ditt eget hem och vad du behöver. Finns det plats att bygga förvaring, gör det! Förvaring kan man ju ha och dölja överallt i hemmet – ex. i liten bostad. Med snygga luckor kan man bygga en bra förvaringslösning i ex. vardagsrummet. Man behöver ju inte tänka att det måste finnas ett eget utrymme för just förvaring.

 

 

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_5.jpg

Massor av förvaring på en begränsad yta, hela vägen från lådorna längst ned till toppskåpen överst.

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_6.jpg

 

Vi är otroligt nöjda med Vedum och är så glada att vi valde Vedum igen. Vi hade Vedum när vi byggde vårt drömhus för många år sedan – både i köket och i olika förvaringslösningar. Vedum är lyhörda och återkopplar när de ska. Kvaliteten håller och du kan skapa så mycket genom egna drömmar och önskemål.

 

570x855-Hemma-hos-Arijana-Heinrici_7.jpg

 

Vi som bor här
Jana Heinrici tillsammans med hennes man och derasdotter.

Förvaringsfakta
Lucka: Maja i kulören F88 linnebeige.
Handtag: Svart handtag Havtorn 31224 och 31221.