Hemma hos familjen Boart

Foto: Eksjöhus / Jessica Welander

Produkter i bild:
Kök Alice i kulören åskblå
Datum:
Maj 2020

”Köket är huset hjärta. Här samlas man för måltider, pratar om hur dagen varit, gör läxor, hänger när man lagar mat och har gäster. Köket var det viktigaste av hela husbygget och låg långt upp på priolistan! Vi trodde från början att de skulle bli ett vitt klassiskt kök med marmor, men det slutade i något helt annat och det är vi så glada över!”

570x855_hemma hos_studiosextioett5.jpg

 

570x855_hemma hos_studiosextioett4.jpg

 

 

När Fredrik och Sandra Boart byggde sitt Eksjöhus och skulle välja kök föll valet på Vedum. De är egenföretagare båda två och lägger mycket tid i just köket. Särskilt Sandra som är konditor och inte bara driver sitt eget företag En nypa socker, utan även jobbar som

matstylist. Vi fick kika in i deras vackra hem i det nybyggda området Högmora/Stuvsta i Huddinge utanför Stockholm. Där hittade vi ett helt fantastiskt Vedumkök! Se mer av Fredrik och Sandra på @studiosextioett eller @ennypasocker.

1170x780_hemma hos_studiosextioett.jpg

Fransk, lantlig bistro var en av inspirationskällorna för Fredrik och Sandra. 

 

570x855_hemma hos_studiosextioett2.jpg

Vägghyllor i köket är praktiskt samtidigt som det ger dig vacker förvaring. 

570x855_hemma hos_studiosextioett3.jpg

Det är detaljerna som gör skillnaden. Allt från knoppar till inredning är noga genomtänkt för att få till helheten. 

1170x780_hemma hos_studiosextioett2.jpg

Walk-in-skafferi, vitrinskåp, diskoho i porslin och en stor köksö var drömmen när Fredrik och Sandra planerade sitt kök - och så blev det! I det nästan 40 kvadratmeter stora köket fick de plats med allt de önskade.

 

570x855_hemma hos_studiosextioett.jpg

 

Vi som bor här
Fredrik och Sandra Boart med barnen Wilmer, Elton och en lilasyster som beräknas till sommaren samt hunden Frasse och katten Nemo. 

Köksfakta
Luckan Alice i kulören åskblå. Bänkskivorna i merparten av köket är i matt marmor. På köksön däremot är bänkskivan i vitpigmenterad ask med brunkärna.