Hemma hos familjen Ågren

Foto: Johanna Ågren

Produkter i bild:
Kök: Liv i brunbetsad ek. Badrum: Kommod i serien Zone i brunbetsad ask
Datum:
April 2021

”När vi gick in på Vedums utställning i Göteborg möttes vi av vårt blivande kök direkt innanför dörrarna. Det var det som avgjorde! Därefter valde vi kommoder i brunbetsad ask i serien Zone till båda badrummen, som går perfekt ihop med valen i köket och övriga hemmet. Vi är så nöjda och det tycks ha influerat vår son som även han kollar på Veduminredning för sitt nya hus.”

 
1170x780_familjen_agren.jpg

På Låddegården i Hjällsnäs utanför Gråbo bor Niklas och Carina Ågren. Niklas är grafisk formgivare och projektledare, och Carina är korsordskonstruktör och driver bolaget Korsordskungen. När paret byggde sitt hus och skulle välja kök och badrum föll valet på Vedum. Vi fick kika in i deras hem och där hittade vi helt fantastisk Veduminredning!

1170x780_familjen_agren2.jpg

Familjen Ågren valde ett socialt kök som är öppet ut mot matplatsen och där det är enkelt att umgås.

 

570x855_familjen_agren.jpg

Luckan Liv i brunbetsad ek ger köket ett sobert och modernt uttryck.

570x855_familjen_agren2.jpg

Vitrinskåp är ett perfekt sätt att förvara fina glas och fint porslin, eller varför inte några utvalda inredningsdetaljer.

1170x780_familjen_agren3.jpg

Niklas och Carina har valt mörka toner på många detaljer i huset. Utöver vitvarorna i köket har de även svarta dörrar och fönster samt en svart öppen spis.

1170x780_familjen_agren5.jpg

I båda badrummen har familjen valt en kommod i den harmoniska serien Zone i brunbetsad ask. Zone utmärks av avskalade former och taktila material. 

570x855_familjen_agren3.jpg

 

Vi som bor här
Niklas och Carina Ågren.  

Köksfakta
Luckan Liv i brunbetsad ek med grepplist. 
Bänkskiva: Emperador från Silestone.
Handtaget familjen Ågren har på sina luckor har utgått ut Vedums sortiment, men 31036 Akleja i läder brun/krom är ett liknande handtag.  

Badrumsfakta
Kommod i serien Zone i brunbetsad ask.