Välkommen till vår utställning i Göteborg


NYA, TILLFÄLLIGA RIKTLINJER GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för Västra Götalandsregionen och håller endast vår utställning öppen för bokade besök. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan för att boka din tid. Du kan också kontakta oss på telefon: 031-748 68 40 eller mail: goteborg@vedum.se.

Under våra ordinarie öppettider tar vi emot ett begränsat antal besökare samtidigt. För att hålla nere antalet besökare tar vi även bara emot sällskap om två personer. Tillhör du en riskgrupp eller känner oro för att vistas med andra vänligen kontakta oss så kan vi diskutera ett mötesalternativ som passar. Förutom bokade möten i vår utställning erbjuder vi även möten via telefon, Teams eller liknande.

Du som ska träffa oss för att gå igenom valen till en nyproducerad lägenhet kan boka en tid mellan 07:15-14:00. Välkommen att höra av dig till din Tillvalskoordinator.

Om du vill veta mer om de försiktighetsåtgärder vi vidtar gällande covid-19 i våra utställningar, på vårt kontor och i vår tillverkning kan du läsa mer här.

VÅR UTSTÄLLNING I GÖTEBORG
I vår utställning kan du få professionell rådgivning om Veduminredning för hela hemmet. Du kan också kontakta oss för en personlig genomgång av ditt nya kök. 

I våra utställningar har vi i dagsläget inte någon försäljning av reservdelar och tillbehör. Det kan du enkelt beställa via vår webbshop eller via vår kundtjänst på kundtjanst@vedum.se eller 0512-576 40. Leveransen är naturligtvis lika snabb och säker som alla andra leveranser från Vedum. 

Vägbeskrivning icon_map

Öppettider

måndag: 10:00–18:00

tisdag: 10:00–19:00

onsdag: 10:00–18:00

torsdag: 10:00–18:00

fredag: 10:00–18:00

lördag: Stängt

söndag: Stängt

 

AVVIKANDE ÖPPETTIDER
OBS! Under juni, juli och augusti har vi stängt på lördagar.
Under vecka 29 och 30 (19 juli-1 augusti) håller utställningen helt stängd.

VI SÄLJER UT SKYLTEX AV VITVAROR I UTSTÄLLNINGEN

KÖKSÖKAMPANJ giltig 1 juni-8 augusti 2021
20% rabatt på Vedums snickerier, lådinredning, handtag och laminatbänkskivor vid köp av en komplett köksö!
 

Boka tid i vår utställning

Välkommen att boka en tid mån-fre för köksrådgivning i vår utställning. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig svara på några frågor nedan. Har du frågor om vårt sortiment? Kontakta kundtjänst på 0512-576 40 eller kundtjanst@vedum.se

I samband med att du bokar tid för köksrådgivning så behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden såsom att genomföra rådgivningen och lämna priser. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy. Om du har frågor som är relaterade till hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på adressen personuppgifter@vedum.se