Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Maja antracitgrå. BÄNKSKIVA Laminat solid color antracite 1290D (Utgått!), 14 mm. GOLV Mörkbetsat trägolv. VÄGGAR NCS S 5000-N.

Mer info om denna miljö

Maja antracitgrå

Här har vi blandat luckan Maja med öppna dekorskåp i garderobsväggen för att skapa en dynamisk känsla i rummet. Lösningen har också praktiska fördelar genom att vi blandar öppen och dold förvaring. Garderobsväggen och rummets övriga garderober har olika djup – så att var sak kan få sin speciella plats. Den praktiska sittbänken går i trendig ton i ton precis som resten av inredningen.

Skapa din egen garderob

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Film

Se mer Förvaringsmiljöer

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Maja antracitgrå

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera din förvaring.  I Vedums webbshop kan du enkelt komplettera ditt kök och badrum, din tvättstuga och dina garderober. Här får du snabbt en bra överblick av vårt tillbehörssortiment och detaljerad information om produkterna. Du kan även beställa ett urval av kompletta garderober som levereras monterade.

400x400pxkatalog2.jpg


Beställ din garderob direkt i vår webbshop!

Våra tvättstugor är funktionella rum där det är trevligt att vistas, och där de osynliga lösningarna gör inredningen till en praktisk vardagsdröm.

Klassiskt, skandinaviskt eller modernt? Vi har kök för alla stilar.