Mer info om denna miljö

Maja vit

Annika turkos

Alice antikvit

Agnes varmgrå

Mer info om denna miljö

Förvaring med luckor

I ett hem behövs många olika typer av förvaring – och olika saker kräver olika lösningar. Den kunskap om smarta förvaringslösningar som Vedum har samlat på sig genom åren använder vi också för att göra praktiska skåp och garderober för dina kläder och skor. Fullutdrag och dämpning är sådant du känner igen från våra köksskåp. Andra viktiga detaljer, som exempelvis skåpsinredningen, har vi tagit fram särskilt för våra garderober. Du kan välja vanliga luckor – eller skjutdörrar som både sparar utrymme och ger en lyxig känsla. I vår webbshop kan du beställa ett urval av våra garderober med lucka Elsa i vitt. Vill du välja egna luckor ur vårt kompletta lucksortiment, kontakta kundtjänst 0512-576 40.

Skapa din egen garderob

Skapa ditt eget kök Boka tid för ett personligt möte

Se mer Förvaringsmiljöer

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Förvaring med luckor

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera din förvaring.  I Vedums webbshop kan du enkelt komplettera ditt kök och badrum, din tvättstuga och dina garderober. Här får du snabbt en bra överblick av vårt tillbehörssortiment och detaljerad information om produkterna. Du kan även beställa ett urval av kompletta garderober som levereras monterade.

400x400pxkatalog2.jpg

Nedladdningsbara PDF-filer


Beställ din garderob direkt i vår webbshop!

Våra tvättstugor är funktionella rum där det är trevligt att vistas, och där de osynliga lösningarna gör inredningen till en praktisk vardagsdröm.

Klassiskt, skandinaviskt eller modernt? Vi har kök för alla stilar. Varje stil har sitt eget distinkta uttryck, men samma höga Vedumkvalitet. Utgå från ett kök som du gillar, skräddarsy det sedan efter utrymme, behov och smak, och komplettera med tillbehör som du älskar.