Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Alva svart. HANDTAG 31026 svart cc 224. BÄNKSKIVA Laminat vit W450D, 30 mm. BLANDARE Round T 180. VITVAROR Asko. GOLV CC Höganäs, Branco. VÄGGAR CC Höganäs, Harmony ljust turkos.

Mer info om denna miljö

Tvättstuga Alva svart

Här har vi gjort en miljö där kök och tvättstuga har integrerats med varandra i en halvöppen planlösning. Den Svanenmärkta luckan Alva med en ny svart, trästrukturerad yta används både i kök och tvättstuga och skapar en naturligt inbjudande helhet. Tvättstugan är lika praktisk som trevlig att vara i, med smarta lösningar som infälld strykbräda och bra förvaring. För dig som vill att både kök och tvättstuga ska vara hemmets naturliga mötesplats.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Tvättstugemiljöer

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Tvättstuga Alva svart

  • EK TRÄSTRUKTUR

    EK

  • SVART TRÄSTRUKTUR

    SVART

EK TRÄSTRUKTUR

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt. 

Alva luckval

Melaminbelagd 16 mm fukttrög spånskiva. I ek- eller svart trämönster med ABS list, liggande trämönster på lådfronter. Finns ej som vitrinlucka. Svanenmärkt.

Vedums luckor i melamin finns i flera olika uttryck och är slitstarka, lättskötta och vattenavvisande. En av de stora fördelarna är att du kan välja en lucka i melamin med träkänsla som är beständig över tid, till skillnad från träluckor som kan förändras när de åldras. 

LuckprofilerAlva.jpgSvanen40x40.png
Prisgrupp 2 / Kantprofil

Mått och fakta

FÄRDIGA TVÄTTSTUGEPAKET FÖR SMARTA HELHETSLÖSNINGAR
En praktisk och trivsam tvättstuga gör vardagslivet enklare och skönare. Vedums kunskap om hur man skapar funktionella och snygga helhetslösningar för kök och badrum kommer väl till pass även när det gäller att ta hand om hemmets kläder. Hos Vedum finns färdiga kombinationer och möjlighet att skapa egna lösningar. Tvättstugan måste stå pall för både fukt och daglig användning. Vedum har därför valt ut de tåligaste och mest slitstarka luckorna från kökssortimentet. Alla luckor är släta och det går att välja mellan utvalda handtag eller push-öppning. Alla Vedums stommar, laminatbänkskivor och flera av luckorna är Svanenmärkta.

Se prissatta inredningslösningar till din tvättstuga i vår folder Tvättstugeinredningar.

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Se våra åtta utvalda och prissatta kombinationer för din tvättstuga, finns med fyra olika luckval

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...