Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Nova vitrin. HANDTAG 31108 vitt, längd 232 mm och 31113 svart, längd 232 mm. BÄNKSKIVA Laminat Icy white, 30 mm. BLANDARE Round T 184. VITVAROR Husqvarna FLÄKT Fjäråskupan, Nivå i vitt. GOLV CC Höganäs, Branco. VÄGGAR CC Höganäs, Harmony ljust turkos.

Mer info om denna miljö

Nova vitrin

Här har vi kombinerat Alva med vitrinluckan Nova och en högblank bänkskiva för att skapa ett hållbart och kontrastrikt kök. Den stilrena grunden har sedan mjukats upp på ett lekfullt sätt genom att blanda nytt och gammalt i olika stilar och färger. Närheten till tvättstugan bidrar till den avslappnade stämningen. För dig som vill att både vuxna och barn ska vara kunna vara kreativa i köket!

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Nova vitrin

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Nova vitrin

F20 VIT NCS S 0500-N

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt.

 

Nova vitrin luckval

Målad vitrinlucka av 19 mm MDF-board med fasad kant. Levereras i alla kulörer mot kulörtillägg. Finns med klarglas eller frostat glas. Nova har samma kantprofil som Annika, Karin och Stina.

Du vet väl att du kan välja din egen favoritfärg på ditt kök från Vedum? Vi är unika med att kunna erbjuda de flesta kulörer i NCS-skalan. De vi redovisar här är våra baskulörer – välj någon av dessa eller din egen favorit. Oavsett kulör har luckorna en vacker, beständig och lättskött yta. De målas med en syrabaserad grundfärg och behandlas sedan med en syrahärdad topplack. Självklart använder vi bara miljövänliga färger som varken innehåller kadmium eller blykromater utan enbart består av pigment som inte är miljöfarliga. Alla kulörer uppfyller dessutom krav E1 (emissionsklass 1) mot så kallad formaldehydavgivning. Tänk på att fläckar och repor upplevs mer synliga på svarta och mörka kulörer.

Nova250x137

Prisgrupp 3 / Kantprofil

 

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...