Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Annika/Nova vitrin. NCS kulörer: Babyrosa 0510-R30B, Azurblå 2040-B10G, Ljusgrön 2050-G80Y, Marinblå 6030-R70B.
HANDTAG 31029 krom cc 160 och push-funktion. BÄNKSKIVA Laminat vit W450D. BLANDARE EVO 184. FLÄKT Thermex. VITVAROR Husqvarna. GOLV Linoleum Forbo, Walton Uni cement 171. VÄGGAR NCS S 0500-N.

Mer info om denna miljö

Nova vitrin kulörer

Kreativitet och funktion kan gå hand i hand! Som här i form av en färgstark fondvägg som också erbjuder massor av praktiskt förvaring. Vi har koncentrerat oss på att göra ett lättskött och kostnadseffektivt baskök med smarta materialval och en öppen planlösning som uppmuntrar både stora och små att umgås. Ett kök för dig som vill ha ett inbjudande och tillgängligt kök med lekfull känsla.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Nova vitrin

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Nova vitrin kulörer

F20 VIT NCS S 0500-N

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt.

 

Nova vitrin luckval

Målad vitrinlucka av 19 mm MDF-board med fasad kant. Levereras i alla kulörer mot kulörtillägg. Finns med klarglas eller frostat glas. Nova har samma kantprofil som Annika, Karin och Stina.

Vedum erbjuder de flesta kulörer i NCS-skalan. De du ser här är våra baskulörer – välj någon av dessa eller din egen favorit. Oavsett kulör har luckorna en vacker, beständig och lättskött yta. Tänk på att fläckar och repor upplevs mer synliga på svarta och mörka kulörer. Självklart använder vi miljövänliga färger utan kadmium och bly. Fem kulörer; vit, svart, turkos, cappuccino och varmgrå finns också med metalliceffekt. Eftersom strukturen och glittret gör att kulören avviker från originalkulören kan vi inte ange ett korrekt NCS-nummer. Dessa fem kulörer kan också fås endast med struktureffekt utan glitter.

Nova250x137

Prisgrupp 3 / Kantprofil

 

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...