Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Liv ek mörk turkos F148 NCS S 3010-B50G  och Liv ek turkos F161 NCS S 2005-B50G. HANDTAG Grepplist, push-funktion och 31011 mässing cc 128. BÄNKSKIVA Kompositsten London Grey, 12 mm. BLANDARE EVO 184 mässing. FLÄKT Fjäråskupan, Ikon mässing. VITVAROR Miele. GOLV Tarkett, Epoque White ask. VÄGGAR Boråstapeter, Wallpapers by Scandinavian designers 2739.

Mer info om denna miljö

Liv ek mörk turkos/ Liv ek turkos

Den rymliga köksön med sittplatser är den självklara samlingsplatsen för familj och vänner och gör att köksarbetet blir en naturlig del av umgänget. Funktionsväggen med olika färgnyanser och en kombination av dold och öppen förvaring är en fin fond. Det här är en lösning där vi tagit vara på rummets generösa storlek och skapat ett kök som är funktionellt, trevligt och levande.

 

 

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Liv

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Liv ek mörk turkos/ Liv ek turkos

 • ASK MED BRUNKÄRNA

  ASK

 • EK

  EK

 • SVARTBETSAD EK

  SV. EK

 • VIT EK

  F120

 • ANTIKVIT EK

  F168

 • VARMGRÅ EK

  F158

 • BETONGGRÅ EK

  F149

 • VANILJVIT EK

  F151

 • TURKOS EK

  F161

 • MÖRK TURKOS EK

  F148

ASK MED BRUNKÄRNA

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

Liv luckval

Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en överfanerad 3 mm massiv träkant runt hela luckan. Vitrinlucka med klarglas eller frostat glas. Levereras i ask, ek och svartbetsad ek. Kan fås med infällda handtag 31070 (ej vitrin). Liv finns också med grepplist i samma träslag som luckan. Grepplisten sitter i överkant på bänkskåpsluckor/fronter och i nederkant på överskåpsluckor. Högskåpsluckor med grepplist har grepplist utmed en långsida. Sidohängda luckor i höjder upp till och med 386 mm finns ej med grepplist. I dessa fall levereras en lucka utan grepplist. Vi rekommenderar att sätta push-öppning på dessa skåp. Skafferiskåp Swingout fungerar inte tillsammans med grepplist. Vitrinluckor finns ej med grepplist eller med infällt handtag 31070. Kan även fås i täckmålad ek i kulörerna F120 vit, F148 mörk turkos, F149 betonggrå, F151 vaniljvit, F158 varmgrå, F161 turkos och F168 antikvit mot kulörtillägg.

Liv250x137 Svanen40x40 ask och ek
Prisgrupp ask och ek 9,  svartbetsad ek 10, täckmålad ek pristillägg / Kantprofil / Grepplist
 

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...