Mer info om denna miljö

Luckmodell Linda ek. Handtag 31026 svart cc 224. bänkskiva Laminat Black Brazil, 30 mm. Blandare EVO 185. Fläkt Fjäråskupan. Vitvaror Husqvarna. Golv Kährs, ek 2-stav. väggar Boråstapeter, Linné 3302.

Mer info om denna miljö

Linda ek

Ett öppet och välkomnande kök för familjen med smak för tidlös kvalitet. Här har det enkla och goda i livet fått styra valen. Omsorg om varandra och om miljön är självklara värderingar – och beslutet att välja ett Svanenmärkt kök givet. Här finns utrymme både för att hjälpa barnen med läxorna och att ta hand om de hemodlade grönsakerna.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Linda

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Linda ek

  • EK

    EK

  • SVARTBETSAD EK

    SV. EK

  • VALNÖT

    VALNÖT

EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

 

Linda luckval

Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en 3 mm massiv fasad träkant runt hela luckan. Vitrinlucka med klarglas eller frostat glas. Levereras i ek, ek svartbetsad och valnöt. Liggande trämönster på lådfronter och luckor med grepplist. Kan fås med infällda handtag 31070. Kan även fås med grepplist i aluminium med natureloxerat utförande (begränsat skåpssortiment markerat med G). Vitrinluckor finns ej med grepplist eller infällt handtag 31070.

LuckprofilerLinda.jpg  Svanen40x40 ek och valnöt

Prisgrupp ek 5,  ek svartbetsad 8, valnöt 9 / Kantprofil / Grepplist aluminium

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...