Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Helena valnöt. HANDTAG 31101 rostfritt längd 40 mm. BÄNKSKIVA Akrylsten Delian 3414 med valnötslist 40 mm. Massiv valnöt, 40 mm. BLANDARE EVO 184. GOLV Baseco, lut och vitoljat furugolv. VÄGGAR Fondvägg NCS S 3030-B60G, övriga väggar NCS S 1002-Y.

Helena valnöt
Mer info om denna miljö

Helena valnöt

Ett kök för dig som verkligen lever i köket och behöver flexibla lösningar. Den praktiska extrabänken kan användas som arbetsyta för matlagning, frukostbord eller läxläsning. Det är bara att välja vilket som passar för tillfället. Genom att kombinera olika höjder och material på bänkarna får köket karaktär och liv. Den lugna, varma valnöten kombineras också med en djärv fondvägg. Väggskåp med öppna hyllor och alutechluckor ger ett öppet intryck.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Helena

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Helena valnöt

 • EK

  EK

 • SVARTBETSAD EK

  SV. EK

 • VALNÖT

  VALNÖT

 • ANTIKVIT EK

  F168

 • VARMGRÅ EK

  F158

 • BETONGGRÅ EK

  F149

 • VANILJVIT EK

  F151

 • TURKOS EK

  F161

 • MÖRK TURKOS EK

  F148

EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

 

 

Helena luckval

Spegellucka med ram i 19 mm massivt trä och fanerad spegel. Vitrinlucka med klarglas eller frostat glas. Levereras i ek, svartbetsad ek och valnöt. Luckor i bredder upp till och med 196 mm, luckor i höjder upp till och med 220 mm och fronter i höjder upp till och med 230 mm levereras släta. Kan även fås i täckmålad ek i kulörernaF148 mörk turkos, F149 betonggrå, F151 vaniljvit, F158 varmgrå, F161 turkos och F168 antikvit mot kulörtillägg.

LuckprofilerHelena.jpg
Prisgrupp ek 8, svartbetsad ek 9, valnöt 10, täckmålad ek pristillägg / Kantprofil

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...