Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Helena björk och Alutech vitrin. HANDTAG 31085 rostfritt cc 128. BÄNKSKIVA Akrylsten 12 mm, Black Granite. BLANDARE EVO 185. VITVAROR/FLÄKT Electrolux. GOLV CC Höganäs, Royal Stone Apricena Satinato. VÄGGAR NCS S 3005-Y20R.

Mer info om denna miljö

Helena björk

Något mer skandinaviskt än björk finns knappast. Det här ljusa köket har fått ett extra lätt och elegant uttryck tack vare den tunna, svarta bänkskivan i akrylsten. Väggskåpen med halogenbotten fungerar som ett blickfång i fonden – och ger bra förvaringsutrymmen samtidigt som den luftiga känslan finns kvar tack vare alutechluckorna. Helhetskänslan förstärks också av att kyl och frys finns bakom luckorna i bildens framkant. Det här är ett kök för dig som inte kan få nog av det skandinaviska ljuset.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Helena

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Helena björk

 • EK

  EK

 • SVARTBETSAD EK

  F85

 • VALNÖT

  VALNÖT

 • ANTIKVIT EK

  F168

 • VARMGRÅ EK

  F158

 • BETONGGRÅ EK

  F149

 • VANILJVIT EK

  F151

 • TURKOS EK

  F161

 • MÖRK TURKOS EK

  F148

EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

Helena luckval

Spegellucka med ram i 19 mm massivt trä och fanerad spegel. Vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas. Levereras i ek, svartbetsad ek och valnöt. Kan även fås i täckmålad ek i kulörerna F148 mörk turkos, F149 betonggrå, F151 vaniljvit, F158 varmgrå, F161 turkos,  och F168 antikvit mot kulörtillägg. Luckor i bredder upp till och med 196 mm, luckor i höjder upp till och med 220 mm och fronter i höjder upp till och med 230 mm levereras släta. En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerHelena.jpg
Prisgrupp ek 8, svartbetsad ek 9, valnöt 10, täckmålad ek pristillägg / Kantprofil

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...